Finalitzen les obres dels carrers de La Parra i del Roser

05/02/2021

Finalitzen les obres dels carrers de La Parra i del Roser

L'Ajuntament de Riudecols informa que s'han finalitzat les obres de millora del ferm del carrer de La Parra i del carrer del Roser. Així doncs, la circulació viària queda restablerta amb normalitat.

De la mateixa manera, també es restableix el trànsit al Porxo, on les tasques de manteniment del quadre d'enllumenat públic municipal s'han solucionat parcialment. Durant el dia d'avui encara s'hi realitzaran treballs, però la circulació viària al Porxo no se'n veurà afectada.

Tanmateix, segueixen vigents les restriccions d'aparcament, de 9 a 11 h i de 17 a 19 h, en certs trams del carrer de Catalunya, carrer de Riudoms (Urb. Riu-club) i carrer de Botarell (Urb. Riu-club), amb motiu de l'accés d'un vehicle de gran tonatge, per realitzar tasques de neteja forestal al Camí de Riudecols a Puigcerver.

Preguem que disculpeu les molèsties que aquestes restriccions d'aparcament us puguin ocasionar. De la mateixa manera, l'Ajuntament de Riudecols no es responsabilitzarà de possibles danys que es puguin causar a vehicles estacionats que no respectin aquesta restricció, la qual estarà degudament senyalitzada a les zones afectades.