Carnaval de Riudecols 2021

19/02/2021

Carnaval de Riudecols 2021

L'Ajuntament de Riudecols informa que el proper dissabte, 20 de febrer de 2021, s'hauria de celebrar el tradicional Carnaval de Riudecols, encara que, malauradament, no podrà realitzar-se, d'acord amb la situació epidemiològica que viu Catalunya.

Tanmateix, considerem que un acte com el Carnaval de Riudecols s'ha celebrar, tot i que sigui en un format totalment diferent, garantint tota la seguretat sanitària possible, és a dir, des de casa!

L'Ajuntament de Riudecols ha creat un Concurs de Disfresses pel Carnaval 2021, on la participació serà totalment telemàtica, mitjançant les xarxes socials Facebook, Instagram i Twitter, a través de l'etiqueta #CarnavalRiudecols21.

Com podeu participar?

 • Pugeu una o més imatges disfressats al vostre compte de Facebook, Instagram o Twitter, utilitzant l'etiqueta #CarnavalRiudecols21.
   
 • Assegureu-vos que el vostre perfil és públic, sinó no podrem veure la vostra publicació, i no estareu participant!
   
 • En cas que no utilitzeu cap de les xarxes socials anteriors, podeu enviar les vostres imatges i/o vídeos al WhatsApp 666 66 47 71.
   
 • La participació està oberta des d'aquest moment, i fins al proper diumenge, 21 de febrer de 2021, a les 23.59 h.

Premis:

Per nuclis familiars

 • Millor família disfressada
  Premi (a escollir): 2 Entrades a l'espectacle 'El Mago Pop' d'Antonio Díaz al Teatre Victòria de Barcelona o 4 Entrades per un Escape Room
   
 • Millor coreografia familiar
  Premi (a escollir): 2 Entrades a l'espectacle 'El Mago Pop' d'Antonio Díaz al Teatre Victòria de Barcelona o 4 Entrades per un Escape Room

Individuals

De 0 a 12 anys
Obsequi per totes i tots els participants!

A partir de 13 anys

 • Millor disfressa
  Premi: Val de 30 € a l'Abacus
   
 • Millor coreografia
  Premi: Val de 30 € a l'Abacus

Jurat
Qui decidirà les famílies i persones guanyadores?

L'entitat local Els 4 Gats - Grup de Joves de Riudecols, encarregada any rere any de decidir i organitzar gran part dels premis que s'otorgaven durant el Carnaval de Riudecols, serà el jurat per aquesta edició especial del Carnaval

Veredicte
Quan es sabran les famílies i persones guanyadores?

Les persones i famílies guanyadores dels premis esmentats anteriorment seran anunciades el proper divendres, 26 de febrer de 2021.

Des de l'Ajuntament de Riudecols us animem a participar, i a mantenir viu l'esperit del Carnaval de Riudecols! Hi ha molts premis en joc!