Espais municipals


    • Casa de Cultura: espai destinat a la reunió de les associacions i entitats locals, i on s’ubica la Biblioteca Municipal, l’horari d’obertura de la qual és de 17 a 20 h, de dilluns a dijous laborables.
 
    • Casal Municipal: espai cobert destinat a la celebració de grans actes i Festes Majors, amb un aforament de 500 persones.

    • Edifici de l’Era: es tracta de la remodelació de l’antiga seu de l’Escola Mare de Déu del Roser de Riudecols, ubicada en un nou emplaçament des de l’any 2003. Aquest és un dels edificis més importants del municipi, el qual consta de  dos grans espais exteriors: la Plaça de l’1 d’octubre, i el parc infantil i biosaludable del Parc de la Indústria. L’espai interior consta de tres plantes: la planta inferior constitueix el Local de Joves, cedit municipalment a l’associació Els 4 Gats – Grup de Joves de Riudecols. La planta principal, en canvi, gaudeix de dues grans sales, una cedida a l’Associació de la Gent Gran Santa Eulàlia, i l’altra destinada a la realització de treballs artístics, com ara la pintura i l’escultura. Finalment, la planta superior es destina a activitats esportives, com ara el ioga, la gimnàstica o els hipopressius. En aquest recinte també s’hi ubica la Sala de Vetlles municipal de Riudecols.

    • Poliesportiu Joan Mestre: es tracta del recinte esportiu més important del municipi, el qual consta de quatre parts: un camp de futbol de terra, on disputà els partits la secció de futbol de la U.D. Riudecols des del 1982 fins al 2017, que actualment ha esdevingut un pàrquing municipal gratuït; les piscines municipals de Riudecols (una de 25m de llargada, i l’altra petita pels infants); el Bar del Poliesportiu, de concessió pública municipal; i la Pista Poliesportiva de Riudecols, on s’hi celebren algunes Festes Majors, concerts, sopars, i on actualment disputa els seus partits la secció de futbol sala de la U.D. Riudecols.

    • Pistes de tennis de la Urbanització Riu-club: consisteix en dues pistes de tennis municipals i gratuïtes de terra batuda, situades a la urbanització Riu-club, just al costat de l’actual emplaçament de l’Escola Mare de Déu del Roser de Riudecols.

    • Màquines biosaludables: es tracta d’un seguit de màquines esportives situades a l’aire lliure, en dos emplaçaments diferents: al Parc de la Indústria (dins del recinte de l’Edifici de l’Era) i a la Urbanització Riu-club, just al costat de la Capella de la Creu de Sant Venerand.

    • Mirador de la Costa Daurada: consisteix en un mirador habilitat a l’inici del Camí de Puigcerver, a la Urbanització Riu-club. Des d’aquest mirador es pot observar tota la Costa Daurada, des del Tarragonès fins a la Ribera d’Ebre.

Subscriure a